Palvelut

Puunkaatoa

Kaadan pihoilta ongelm­apuut ja lahopuut aurinkoa peit­tämästä tai viemästä tilaa kasvimaalta. Isompien puiden kaato onnistuu helposti ahtailla ja pienem­millä pihoilla, kaadan puut kiipeily­tekniikalla.

Puunkaato talvella

Kaadan puita myös talvella sään salliessa.

Polttopuita

Kaadetuista puista teen halutessasi poltto­puita, jotka voit käyttää vaikka saunan tai takan lämmit­tämiseen. Poltto­puille löytyy myös aina halukkaita ostajia!

Muut palvelut

Lue lisää klikkaamalla otsikkoa

Pihatöitä

Pihatöitä

Teen pihatyöt puolestasi jos et itse ehdi tai peuka­losi ei viherrä

Pistän rikka­ruohot kuriin ja rehottavan ruohon tas­amittaiseksi. Tuoksuva ja vasta­leikattu ruoho sekä siisti puutarha auttavat sinua nauttimaan kesästä pihallasi aivan uudella tavalla. Kesällä teen myös haravointia, leikkaan pensasaitoja, omenapuiden kaatoa ja vien puutarhajätettä pois.

 

Käyntini jälkeen huomaat pihasi olevan viihtyi­sämpi kuin olisit osannut kuvitellakaan.

 

Kiinteistön hoito

Kiinteistön hoito

Kiinteistösi parhaaksi – rapistu­misen estämiseksi ja kunnon takaa­miseksi

Hoidan kaikenlaisia kiinteistötöitä mitä kiinteis­tösi tarvit­seekin. Kiinteis­tösi voi olla omakotitalo, toimitila, kesä­mökki tai rivitalo. Autan mielel­läni myös huolto­yhtiöitä kiireessä!

Lumenluontia

Onko pihatiesi aina talvisin niin pahasti lumen peitossa ettet tahdo päästä kulkemaan? Huolehdin mielelläni pihasi lumi­töistä jotta voit käyttää päiväsi paremmin eikä sinun tarvitse hankkia lumikenkiä posti­laatikollesi pääsemiseksi. Samalla hoidan pihasi hiekotuksen.

Ota yhteyttä!

Kotipalvelu

Kotipalvelu

Tarvitsetko apua päivit­täisten ja satun­naisten askareiden hoitamisessa? Kannan mielelläni korteni kekoon sujuvamman päivän takaamiseksi.

Apua arkeen

Tarvitsetko apua kaupassa­käyntiin tai kaupungilla asiointiin kuten kuljetus­apua, kauppakassien kantamista, muuta kantoapua, kuljetusapua tai kyydit­sijää? Olen käytet­tävissäsi aina kun tarpeesi vaatii.

Ikkunanpesut

Teen ikkunanpesuja Vaasan seudulla. Tarvitset sitten kotiin tai toimistolle ikkunanpesijää, niin ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Muuttoapua

Muuttopuuhatkin luonnistuvat, tulen kantoavuksi ja kuljetus­avuksi peräkärryn kanssa.

Facebook

[ff id="1"]